Israel til PA: -Stop jeres grundløse Corona-beskyldninger mod Israel

Generalmajor i COGAT, Kamil Abu Rukun: -Jeg opfordrer de palæstinensiske myndigheder til at trække deres grundløse beskyldninger tilbage – og jeg advarer om at det ellers kan få konsekvenser på forskellige områder.

Af  Rika Sissi Greenberg

 april 18, 2020 kl. 11.14

Generalmajor i COGAT, Kamil Abu Rukun advarer de palæstinensiske myndigheder mod at fortsætte spredning af grundløse Corona-beskyldninger mod Israel. (Foto: @JanaBeris1)


Det er mere end nogensinde vigtigt vi står sammen og viser vores støtte til Israel og det jødiske folk. Meld dig ind i MIFF NU!

De palæstinensiske myndigheder (PA) må stoppe med at sprede falske beskyldninger mod Israel under Corona-krisen ellers vil det få konsekvenser, advarede koordinator for regeringsaktiviteter i territorierne (COGAT), generalmajor Kamil Abu Rukun fredag, skriver Jerusalem Post.

-Jeg opfordrer de palæstinensiske myndigheder til at trække deres grundløse beskyldninger tilbage – og jeg advarer om at det ellers kan få konsekvenser på forskellige områder, sagde Abu Rukun.

Abu Rukuns udtalelse kommer efter Israel øgede indsatsen for at hjælpe PA med håndtering af Corona-pandemien.

PA har anerkendt Israels tilbud på teknisk bistand, alligevel fortsætter deres ledelse med at angribe israelsk politik og beskyldninger om at Israel spreder Corona til palæstinenserne. PAs beskyldninger mod Israel er både kommet i offentlige erklæringer, under samtaler med verdens ledere og i breve til FN.

PAs beskyldninger mod Israel står i skærende kontrast til virkeligheden: 


– I løbet af de seneste uger har vi været vidne til og oplevet en række grundløse anklager fra ledende personer i PA. Der er tale om vildledende udsagn og uacceptable beskyldninger mod det israelske forsvar (IDF), sikkerhedsmyndighederne, staten Israel og den israelske befolkning, sagde Abu Rukun i en erklæring til medierne.

PA har eksempelvis påstået at ”soldaterne forsøger at sprede Corona på forruder af biler” og andre ”vilde og racistiske beskyldninger mod Israel og det jødiske folk”, sagde Abu Rukun.

De har spredt falske beskyldninger om at “vi er ansvarlige for at sprede pandemien og endda griber ind i palæstinensiske bestræbelser på at stoppe den,” sagde Abu Rukun.

-Sådanne skamfulde bemærkninger er grundløse og uacceptable og står i skærende kontrast til den kendsgerning, at Israel har forberedt sig og engageret sig i at yde al mulig hjælp til den regionale indsats for at stoppe spredning af pandemien både i Israel og de palæstinensiske områder, sagde Abu Rukun.

-Vi anser den slags bemærkninger og beskyldninger for at være en overskridelse af den røde linje og en hindring for de enorme bestræbelser Israel gør i kampen mod den fælles udfordring og krise, som rammer hele regionen. Jeg opfordrer den palæstinensiske ledelse til at trække sine grundløse beskyldninger tilbage, sagde Abu Rukun.

Læs MIFFs tidligere artikel om PAs beskylninger mod Israel:
Der var engang en israelsk soldat som spyttede. Han spyttede ikke på et dørhåndtag. Han spyttede ikke på et hjem. Han spyttede blot på jorden i nærheden af ​​en bil, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

De palæstinensiske myndigheders forvandling (PA) af en spytklat til en løgnagtig og grotesk israelsk plan om at smitte palæstinenserne med Corona for at slippe af med dem, minder om hvordan en fjer blev til fem høns i H.C. Andersens eventyr Det er ganske vist.

Læs MIFFs tidligere artikel om COGATs samarbejde med de palæstinensiske myndigheder i kampen mod Corona.

Tidligere artikelMIFF fejrer to år i Danmark med vokseværk – tak for jeres opbakning

Næste artikelIsrael er fjernet fra ny bibeloversættelse

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

https://miff.dk/propagandakrigen/2020/04/18israel-til-pa-stop-jeres-grundloese-corona-beskyldninger-mod-israel.htm

Print Friendly, PDF & Email