ALAN DERSHOWITZ GIVER DEN ISRAELSKE VENSTREFLØJ ET STORT WAKEUP-CALL I BOMBE-INTERVIEW

skrevet af Phil Schneider 27. marts 2024 32 visninger

Kun en livslang, sand-blå demokrat som Alan Dershowitz, med et liberalt CV, der er uden sidestykke, kan man tro, når han siger, at det demokratiske parti har besluttet fuldstændigt at smide støtten til Israel til side som en ikke-prioritet. Hvad værre er, det Demokratiske Parti tager i vid udstrækning til sig diskussionspunkterne i Barack Obamas stærke støtte til Palæstina-bevægelsens store løgn. Selvfølgelig er der en vis sandhed i den nyskabte idé om arabisk palæstinensisk nationalisme. Men det er i høj grad en moderne opfindelse fra det 20. århundrede, der er baseret på et meget svagt krav fra araberne til landet Israel. Argumenterne er omkring 5 % sande og 95 % vilde overdrivelser blandet med en hel potpourri af løgne. Se interview

https://twitter.com/i/status/1772739270194733401

På den anden side er det jødiske krav på Israels land det omvendte. Det er 95 % sandt, og måske 5 % overdrevet idealisme. Det jødiske folk flyttede til Israels land i massevis fra arabiske lande i løbet af det 20. århundrede af to hovedårsager. De mistede aldrig deres gamle tiltrækningskraft til Jerusalem og Israels land, det land de blev forvist fra 2.000 og 2.400 år tidligere. Og for det andet blev de smidt ud af deres arabiske værtslande. Jøder fra Irak, Iran, Tunesien, Marokko, Egypten, Libanon, Syrien, Yemen og Libyen havde en rig og glorværdig fortid i deres værtslande. De betragtede ikke sig selv som flygtninge, men jøder i deres værtslande. I sandhed var der nogle arabiske lande, hvor jøder faktisk klarede sig ret godt og trivedes. Men normen var generelt mere en underkastelse og lejlighedsvis pogromlignende adfærd over for jøder, der i overvejende grad blev behandlet som andenrangsborgere. Dette er en af ​​grundene til, at jøderne fra arabiske lande ikke assimilerede sig meget i deres værtslande og beholdt deres særegne religiøse skikke og normer.

Jøderne fra Rusland, Polen og Vesteuropa var anderledes. Mange af dem trivedes og assimilerede sig i deres værtskultur, mens de fleste af masserne – især i Østeuropa – blev i deres beskyttede ortodokse livsstil. Selvom tusindvis af de ashkenaziske jøder, der kom på Aliyah for at vende tilbage til Israels Land før og efter Første Verdenskrig, var drevet af zionistiske forhåbninger og en nygammel nationalisme, flygtede flertallet fra pogromer, kommunisme eller nazisme i Tyskland. 

Der er mange grunde til, at det jødiske krav på Israels land er langt stærkere end det arabiske krav. Men der er én side af historien, som ikke er så idealistisk eller romantisk, som skal gentages igen og igen. Det jødiske folk har ingen andre steder at tage hen. Dette er blevet bevist igen og igen – før, under og efter Holocaust. Der er kun ét sted, som det jødiske folk kan henvende sig til, som vil åbne sine døre for det jødiske folk i nødens tid – Israels land under en jødisk stats suverænitet. David Ben-Gurions lov om tilbagevenden var måske den største bedrift for det jødiske folks sikkerhed siden ødelæggelsen af ​​det 2. tempel.

Araberne, der hævder, at Israel har erobret deres land, har virkelig et krav – et meget svagt krav. Men der er en vis sandhed i det. Men hvis man lytter til, hvad araberne siger, både offentligt og på gaden, taler de generelt ikke om deres krav på landet. De taler om Al Aqsa – et religiøst symbol, og de taler om at dræbe jøder og drive dem i havet. 5% af det, de siger, handler om Land. 95% handler om at dræbe jøder, hellige krige og at overtage verden. 

En to-statsløsning, en ikke-starter, som nu afvises af mere end 80 % af Israels jødiske befolkning, forudsætter, at der er en jordstrid mellem to legitime parter, der kræver kompromis fra begge sider. Men den antagelse er forkert. Det handler ikke om jord for araberne. Det handler om at vinde den hellige krig. Og for det jødiske folk handler det om jord. Men det handler også om ikke at have andre muligheder. Qatar, Saudi-Arabien, Sinai og andre områder i Mellemøsten har mere tomt land end Montana. Enhver, der hævder, at de såkaldte “palæstinensere” ikke har nogen steder at tage hen, skal se på et befolknings- og geografisk kort over Mellemøsten.    

Der er kun plads til ét suverænt land mellem Jordanfloden og Middelhavet. Det ved araberne også. Det er kun en times kørsel at gå fra Jordanfloden til Middelhavet. Vi må se kendsgerningerne i øjnene og ikke blot udstøde tomme slogans som “tostatsløsning” og “kompromiser for fred”, der ikke fører til andet end mere terror og blindgyder. Demokraterne er nødt til at følge med tiden og holde op med at lyde, som om de er koblet fra virkeligheden.     

https://www.israelunwired.com/alan-dershowitz-gives-israeli-left-a-major-wakeup-call-in-bombshell-interview/

 

Print Friendly, PDF & Email