Israel sultende IKKE ‘bevidst ‘ palæstinensere

Beviser afviser påstande om bevidst udsultning fra Israels side og kaster lys over sandheden bag den seneste tids medievanvid.

Rachel O’Donoghue, ærlig rapportering

Få dage efter at Israel blev falsk anklaget for at have dræbt mere end 100 palæstinensere i en “strejke” på folkemængder, der ventede på humanitær hjælp i Gaza City, promoverer medier igen en ond og udokumenteret påstand: Israel udfører en “sultkampagne” mod palæstinensere.

Ifølge en erklæring underskrevet af en gruppe af såkaldte “FN-eksperter”, “har Israel bevidst sultet det palæstinensiske folk i Gaza siden 8. oktober”, og det er nu “målrettet mod civile, der søger humanitær hjælp og humanitære konvojer.”

Som rapporteret af The Guardian:

FN-eksperter har fordømt den vold, de siger, blev udløst af israelske styrker i sidste uge mod palæstinensere, der var samlet i Gaza By for at indsamle mel som en ‘massakre’.

I en erklæring anklagede en gruppe af FN’s særlige rapportører Israel for at ‘forsætligt have sultet det palæstinensiske folk i Gaza siden 8. oktober’ og tilføjede: ‘Nu er det rettet mod civile, der søger humanitær hjælp, og humanitære konvojer.’

“Israel må afslutte sin sultkampagne og angreb på civile,” sagde FN-eksperterne, som advarede om, at der var stigende beviser for hungersnød i Gaza-striben.

Stykket, af outlets senior amerikanske reporter Nina Lakhani, fortsætter med at hævde “Israel har rettet sig mod palæstinensiske fødevarekilder og landbrug – bagerier, frugtplantager og drivhuse – såvel som blokeret humanitære forsyninger” siden krigens start.

“Antallet af lastbiler, der får lov til at køre ind i Gaza-striben, er siden faldet til 57 om dagen – sammenlignet med et gennemsnit på 147 om dagen før ICJ-dommen,” tilføjer Lakhani.

Dette er imidlertid et væv af løgne; intet andet end propaganda forklædt som nyheder.

For at rette op på sagen, på trods af implikationerne fra Lakhani eller enhver anden journalist, har Israel ikke pålagt restriktioner for adgangen til humanitær bistand til Gaza-striben.

Faktisk, siden Hamas lancerede sit forfærdelige angreb på Israel den 7. oktober, er tusindvis af nødhjælpsvogne kørt ind i enklaven og bragt husly, medicinsk udstyr og mobile vandafsaltningsfiltre.


Bortset fra de mange usandheder, der udgør hovedparten af ​​artiklen, er det også bekymrende, at Lakhani kun identificerer én af de syv “FN-eksperter”, der underskrev brevet, FN’s særlige rapportør for de besatte palæstinensiske områder, Francesca Albanese.

Som sædvanligt er Albaneses grimme historie med antisemitisme og støtte til palæstinensisk terrorisme, som har inkluderet, at hun sammenligner Israel med Nazi-Tyskland, hævder, at USA er underkuet af en “jødisk lobby” og insisterer på, at Hamas har en “ret til at gøre modstand”, er fuldstændig. udeladt.

En anden underskriver er Michael Fakhri, den særlige rapportør om “retten til mad”, som er en åbenhjertig tilhænger af BDS-bevægelsen, som søger økonomisk at kvæle og i sidste ende opløse den jødiske stat, og underskrev en akademikeres underskriftsindsamling, der hævder, “den Palæstinensisk kamp som en indfødt befrielsesbevægelse, der konfronterer en kolonistat med bosættere.”

Og så er der Reem Alsalem, som er specialordfører for vold mod kvinder og piger.

Ak, Alsalem ser ud til at have noget af en blind plet, når det kommer til vold rettet mod kvinder og piger, når gerningsmændene er palæstinensiske terrorister, og deres ofre er jødiske kvinder.

Når alt kommer til alt, hvorfor skulle Alsalem ellers lade som om, hun var “uvidende” om Hamas og Hizbollah raketangreb og hævde, at hun ikke havde set nok beviser til at sige, at Hamas-terrorister voldtog kvinder den 7. oktober?

The Guardian har ikke været alene om at fremsætte den beviseligt falske påstand om, at Israel bevidst sulter palæstinensere og ondsindet tilbageholder humanitær hjælp.

CNN offentliggjorde også et stykke, der undlod at navngive nogen af ​​brevets underskrivere, mens det med selvtillid udskrev beskyldningerne fra et “palæstinensisk sundhedsministeriums talsmand” uden at sige, at Hamas styrer ministeriet.

Påstanden om, at Israel har en politik om at begrænse nødvendig humanitær bistand til Gaza, er løgn.

Og gentagelsen af ​​en løgn gør den ikke til sandheden.

https://unitedwithisrael.org/israel-is-not-deliberately-starving-palestinians/

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email