Har sendt 14.320 ton nødhjælp til Gaza

Trucks with Humanitarian aid arrive at the Palestinian side of the Rafah border crossing with Egypt, in the southern Gaza Strip, on November 2, 2023. Photo by Abed Rahim Khatib/Flash90

På billedet ses lastbiler med nødhjælp ankommet i Gaza, 2. november 2023. (Foto: Abed Rahim Khatib/Flash90)

COGAT: – Der er ingen begrænsning på mængden af ​​mad, vand og medicinsk udstyr, der leveres til Gaza. Vi inviterer det internationale samfund til at koordinere nødhjælpen, og vi vil lette processen.

>>> Vi har brug for hjælp fra flere danske Israel-venner nu! Bliv medlem! <<<

COGAT , der er en afdeling i Israels forsvarshær (IDF), meddelte den 12. november, at der siden krigen brød ud efter 7. oktober-massakren mod Israel , er blevet leveret 14.320 tons nødhjælp til Gaza. Nu leveres der over 100 lastbiler fyldt med nødhjælp pr. dag.

COGAT udtaler: – Der er ingen begrænsning på mængden af ​​mad, vand og medicinsk udstyr, der leveres til Gaza. Vi inviterer det internationale samfund til at koordinere nødhjælpen, og vi vil lette processen.

Nødhjælpen bliver gennemgået, før den sendes videre ind i Gaza, for at forhindre, at terrorgruppen Hamas misbruger nødhjælpsleveringer til at smugle våben og andet militært udstyr ind. I en af ​​nødhjælpsleverancerne forsøgte Hamas at smugle flere iltkoncentratorer ind til deres underjordiske terror-tunneller.

Trods de øgede leverancer mener humanitære organisationer, at der ikke kommer tilstrækkelig nødhjælp i forhold til behovet. Israel hævder, at Hamas har store lagre af brændstof og andre forsyninger, som de ikke vil dele med civilbefolkningen i Gaza.

IDF er i gang med at koordinere overførslen af ​​inkubatorer fra et hospital i Israel til #Gaza .

Vi er fortsat forpligtet til at opretholde det moralske og professionelle ansvar for at skelne mellem civile og Hamas-terrorister. #Humanitære indsatser https://t.co/p2bUm8sk5J

— COGAT (@cogatonline) 14. november 2023

Se, hvordan Hamas-terroristerne rammer civile i Gaza, som forsøgte at tage noget af den mad, der blev bragt til Gaza til humanitære formål. Mere bevis på, at Hamas er imod sit eget folk, og at Hamas terrororganisation kun bekymrer sig om sig selv! pic.twitter.com/fv4qxaO7C1

— יוסף חדאד – Yoseph Haddad (@YosephHaddad) 12. november 2023

https://miff.dk/gaza/2023/11/14har-sendt-14-320-ton-nodhjaelp-til-gaza.htm

 

Print Friendly, PDF & Email