Natanyahu under ceremoni for ny IDF-chef: – Israel vil ikke trækkes ind i meningsløs krig, men tvinges vi vil vi kæmpe for vores land

– I dag har den israelske regering identificeret faren og givet IDF direktivet om at foretage de nødvendige beredskaber for at kunne imødegå de eksistentielle trusler mod os, siger premierminister Benjamin Netanyahu.

Hjælp os med at stå op for Israel – bliv medlem HER

Under dagens festlige ceremoni for den nye chef for Israels forsvarshær (IDF), advarede premierminister Benjamin Netanyahu ayatollah-regimet i Teheran om at hans regering ikke vil tøve med at forsvare Israel, hvis statens sikkerhed står på spil, skriver Israel Hayom.

Netanyhus udtalelser skete under den særlige sammenkomst på premierministerens kontor, hvor der blev sagt farvel til IDFs afgående chef Aviv Kochavi og få timer før generalmajor Herzi Halevi blev tildelt IDFs højeste rang af generalløjtnant ved officiel ceremoni ved generalstabens hovedkvarter i Tel Aviv.

– I dag har den israelske regering identificeret faren og givet IDF direktivet om at have beredskaberne klar til at imødegå vores eksistentielle trussel. Det iranske regime truer med at udslette os, og vi vil ikke vente på, at sværdet lægges om halsen på os. IDF vil sammen med Israels interne sikkerhedstjeneste Shin Bet og Israels internationale sikkerhedstjenest Mossad gøre deres yderste for at reagere i overensstemmelse med truslerne fra vores fjender, sagde Netanyahu og tilføjede, at Israel ikke vil “trækkes ind i meningsløse krige”, men bliver vi tvunget til det, vil vi “kæmpe for det, der er væsentligt og nødvendigt.”

På baggrund af Irans fortsatte fremskridt i deres atomprogram og regimets løbende bestræbelser på at få militær fodfæste ved Israels nordlige grænse, bemærkede Netanyahu, at “Iran er ansvarlig for 90% af Mellemøstens problemer.”

Få dage inden dagens ceremoni, fortalte IDFs afgående chef til Israel Hayom, at Israels forsvarshær under hans ledelse forberedte tre forskellige planer for at angribe Iran, inkl. en som ville “neutralisere” deres atomprogram.

Hizbollah flytter våben og terrorister i Syrien for at undgå israelske angreb

December 12, 2022  No Comments

In this photo released on Friday, Jan. 15, 2021, by the Iranian Revolutionary Guard, missiles are launched in a drill in Iran. Iran’s paramilitary Revolutionary Guard forces on Friday held a military exercise involving ballistic missiles and drones in the country’s central desert, state TV reported, amid heightened tensions over Tehran’s nuclear program and a U.S. pressure campaign against the Islamic Republic. (Iranian Revolutionary Guard/Sepahnews via AP)

Iran et skridt nærmere atombombe

November 22, 2022  No Comments

Rusland har givet Iran en milliard kroner og våben fra vestlige lande tiltænkt Ukraine

November 9, 2022  No Comments

Tredje angreb mod Damaskus på en uge

October 28, 2022  No Comments

 

– Israel har ødelagt 90% af Irans militære operationer i Syrien

October 24, 2022  No Comments

In this photo released on Saturday, May 28, 2022 by website of the Iranian Army, Chief of the General Staff of the Armed Forces Gen. Mohammad Hossein Bagheri, left, and Commander of the Army Gen. Abdolrahim Mousavi visit an underground drone base tunnel of the Army in the heart of the country’s western Zagros Mountains. Iranian state television’s report said Saturday, May 29 the tunnel was some 100 meters (330 feet) underground and was home to the Kaman-22 and Fotros drones, both capable of carrying cruise missiles. (Iranian Army via AP)

– Iranske styrker udstationeret på Krim

October 21, 2022  No Comments

https://miff.dk/terrorkrigen-mod-israel/2023/01/16natanyahu-under-ceremoni-for-ny-idf-chef-israel-vil-ikke-traekkes-ind-i-meningslos-krig-men-tvinges-vi-vil-vi-kaempe-for-vores-land.htm

 

Print Friendly, PDF & Email