Kristne giver ly til troende i Israel

Ved  FIRM-personale

  1. juli 2021

Som følge af den nylige konflikt og takket være de kristnes gavmildhed blev en messiansk kunstskole i udkanten af ​​Jerusalem forsynet med et bombehus.

Dette er ikke en sætning, vi nogensinde har ønsket at skrive – vi ønsker, at der ikke var noget behov for det. Samtidig er vi taknemmelige og forbløffede over den hurtige og generøse reaktion fra det troende legeme på verdensplan for Israels skyld.

Shelter in a Time of Need

For to måneder siden vågnede tusinder af uskyldige mennesker i Israel til alarmsirener i deres by og advarede beboerne om et indgående raketangreb. Når du befinder dig i en sådan situation, vil din første tanke sandsynligvis være:  hvor er det nærmeste bomberum?

Hvis du aldrig har oplevet dette, kan det være svært at forstå, hvordan man skal tænke og handle i det øjeblik. I Tel Aviv kan beboerne have op til et minut på at finde dækning. Men i syd? I mange byer og landsbyer ville du have få sekunder!

I den nylige konflikt eksploderede raketter over hovedet selv så langt som til Jerusalem. Det er sjældent, men det er også grunden til, at mange befandt sig uforberedte. Sådan var det også på Yuval School of Music and the Arts, medlem af FIRM. Uden husly på syne havde elever og lærere ingen steder at gå, når sirener gik ud.

Ingen forventede, at en af ​​raketterne ville lande bare et par minutter væk fra musikskoleanlægget. Men da lederne søgte hjælp, var de troende overalt i verden hurtige til at svare.

Hvad er Yuval School of Music and Arts?

I det sidste årti har  Yuval School of Music and Arts  oplært troende i at bruge deres musikalske gaver af hensyn til Guds rige.

Yuval School lærer troende i alle aldre, hvordan man kan være gudstjeneste i deres hverdag. De tilbyder klasser i klaver, guitar, bas, violin, percussion og andet afhængigt af interesse. Derudover har skolen tilbudt seminarer til sangskrivning, lyd- og musikproduktion med mere.

I øjeblikket har de over 100 studerende, der tager ugentlige klasser på deres faciliteter. Deres model er at undervise, inspirere og skabe. Yuval er dedikeret til at udstyre troende i israelsk musikalitet til ære for Herren.

Forståelsen for ansvarsvægten vidste Yuvals ledere, at de var nødt til at yde sikkerhed hurtigst muligt. De bekymrer sig om sikkerheden for alle lærere og studerende i deres pleje. Desværre var omkostningerne ved at installere et bombehus langt over deres budget.

Et avanceret tilflugtsste d for Yuval og naboer

I maj, på grund af konflikten, blev familier fordrevet, hjem blev ødelagt, og uroligheder brød ud. Men da frygt spredte sig over vores nation, skete der en ting mere. Troende over hele verden rejste sig for at trøste dem i nød. Håbet sejrede.

Gennem den generøse støtte fra kristne over hele verden sikrede Yuval over 80% af de nødvendige midler! De var i stand til at bestille et moderne, selvstændigt husly, der vil give ro i sindet for personalet, studerende og alle, der passerer gennem deres døre.

Yuval vil også være i stand til at være et lys for deres naboer, som vil blive hilst velkommen til at bruge krisecentret i en tid med nød. Heldigvis er konflikten blevet tilspidset siden maj, og der har ikke været nogen sirener for sent. Men skulle behovet for et ly opstå igen takket være hurtig kristen handling kan dette samfund føle sig beskyttet.

Denne artikel blev oprindeligt vist på FIRM den 12. juli 2021 og genudgivet med tilladelse.

https://news.kehila.org/christians-provide-shelter-to-believers-in-israel/

 

Print Friendly, PDF & Email