Raketangreb mod Jerusalem og andre byer

Det israelske forsvar sender forstærkninger til Gaza-grænsen.

Af  Bjarte Bjellås

maj 10, 2021

En raket er eksploderet i udkanten af Jerusalem. (Foto: Twitter)

«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

Mandag klokken 18.00 israelsk tid affyrede terrorister i Gaza flere raketter mod Israels hovedstad Jerusalem og den nærliggende by Beit Shemesh. En af raketterne landede uden for byen, skriver Times of Israel.

Herefter blev der affyret flere raketter mod flere israelske byer – blandt andet Ashkelon og Sderot i Syd-Israel. Situationen er meget spændt og det israelske forsvar har sendt forstærkninger til grænsen mod Gaza.

Sagen opdateres.


https://miff.dk/terrorkrigen-mod-israel/2021/05/10raketangreb-mod-jerusalem-og-andre-byer.htm

 

 

Print Friendly, PDF & Email