Find tilgivelse i Yeshua: Vidnesbyrdet om en Holocaust-overlevende og andre Holocaust-relaterede artikler

 Kehila News Israel personale

  1. april 2021

Israel fejrede Holocaust-erindringsdagen i år den 7.-8. April. Her er et par Holocaust-relaterede artikler, vi har udgivet gennem årene.

https://youtu.be/GDs8rne8J8Y

Find tilgivelse i Yeshua: Vidnesbyrd om en overlevende fra Holocaust, Rose Price

Rose Price var en af ​​de få af hendes familiemedlemmer, der overlevede de nazistiske koncentrationslejre i Anden Verdenskrig. Hendes opmuntrende historie omfatter mere end hendes oplevelser under krigen, men den fred og tilgivelse, hun fandt i Yeshua.

Klik her for at læse.

Zvi Kalisher: Holocaustoverlevende, discipel af Yeshua

Zvi Kalisher, født Henryk Weichert, var en ekstraordinær Guds mand, der fandt trøst og glæde i sin Herre Jesus Kristus efter at have mistet hele sin familie og overlevede ekstrem rædsel under Holocaust i Polen.

Klik her for at læse.

Troende organisationer når ud til Holocaust-overlevende i Israel

Gennemsnitsalderen for overlevende fra Holocaust er 85, og omkring 158.000 overlevende bor i Israel, ud over 56.000 personer, der er anerkendt som ofre for racisme og antisemitisme fra det tidligere Sovjetunionen og andre steder.

KNI talte med to troende organisationer, der er aktivt involveret i at hjælpe disse mennesker på daglig basis.

Klik her for at læse.

Holocaust og Israels Frelse: “Bliv forsonet med YHVH GUD”

Helligånden arbejder på at bringe sit folk til ophør med sig selv, stoppe med at stole på sig selv eller på kødets arm, så de påkalder Yeshuas navn til frelse: Salig er han, der kommer i navnet YEHOVAH ! Det er Yeshua, som Gud har givet som et skyldoffer (Jes 53:10), og hans blod renser for al uretfærdighed.

Klik her for at læse.

https://news.kehila.org/finding-forgiveness-in-yeshua-the-testimony-of-a-holocaust-survivor-and-other-holocaust-related-articles/

 

 

Print Friendly, PDF & Email