Rafah Crossing

Mellemøsten

Har du set nogle af de følgende oplysninger om krigen mellem Gaza og Israel, som af en eller anden uforklarlig årsag, ikke er dukket op i dagens danske eller internationale mainstream medier?

Vidste du, at

Israel – uden fortilfælde hos noget andet krigsførende land – fortsat forsyner Gaza med mad, benzin og medicin af humanitære årsager – hver dag? Ja, det er rigtigt. Alene i forgårs (18. nov.) sendte Israel 64 lastbiler med mad og 16 lastbiler med medicin ind i Gaza alt imens 26 patienter blev overført til Israelske hospitaler.

Dette foregår hver eneste dag – selv når raketterne falder. Over 100.000 palæstinensere modtager lægehjælp på israelske hospitaler hvert år, og rigtig mange palæstinentiske læger er uddannet i Israel. (kilde: Israels Defense Forces –

http://www.idf.il/1283-17661-en/Dover.aspx)

Har du læst eller hørt, at

Israels forsvar inden de indleder et angreb, udsender radiomeddelelser via Hamas’ radiostationer, sender sms’er og automatisktelefonbeskeder, samt smider flyveblade ud til indbyggerne i Gaza for at advarer indbyggere om at blive væk fra affyringssteder og ammunitionslagre for deres egen sikkerheds skyld? (kilde: Israels Defense Forces –

http://www.idf.il/1283-17615-EN/Dover.aspx -og- http://www.idf.il/1283-17660-en/Dover.aspx -og- http://www.idf.il/1283-17597-en/Dover.aspx )

Vidste du at

siden begyndelsen af Israels Operation Pillar of Defence, som indledtes mod Hamas’ raketangreb sidste onsdag, har der været udført mere end 1.000 israelske luftangreb? I skrivende stund er antallet af palæstinensiske døde oppe på ca. 60.

Dette er et fantastisk lille antal tab når man tager det høje antal luftangreb i betragtning. Det beviser klart og tydeligt, at israelerne ikke bare gør alt hvad de kan for at undgå civile tab, men også at de opnår en betydelig grad af præcision, som ingen anden hær kan opnå.

Ethvert civilt tab er naturligvis frygteligt, og når børn dør er det altid tragisk. Men overvej dette: det meget lave antal israelske tab som resultat af de tusindvis af raketter der regner ned fra Gaza skyldes i høj grad, at Israel har forsynet dets indbyggere med bunkere, der redder deres liv. I Gaza, derimod, udsætter Hamas’ ledelse bevidst sine borgere for angreb ved at opsætte affyringssteder og raketarsenaler iblandt dem for at maksimere antallet af døde civile mænd, kvinder og børn. Der er heller ingen tvivl om, at et stort antal af Gazas indbyggere kan være blevet dræbt af deres egne raketter.

Israels fremragende forsvarssystemer melder om at ikke mindre end 98 af de 703 raketter, der er affyret mod Israel mellem sidste onsdag og i lørdags, faldt ned i Gaza og ramte palæstinensiske civile. Så spørgsmålet er – hvor mange af de ca 60 døde palæstinensere blev dræbt af deres egne raketter? (kilde: Ministry of Foreign Affairs –

http://www.mfa.gov.il/MFA/About%20the%20Ministry/MFA%20Spokesman/2012/Strikes_Gaza_media_centers_18-Nov-2012.htm)

Har du læst om denne sag?

Du har måske set et billede på internettet eller på Facebook. I fredags brugte et antal medier, deriblandt BBC og CNN, prominente billeder af den egyptiske premierminister, Histram Kanil, hvor han græder med liget af et dødt barn ved navn Mahmoud Sadallah i sine arme. Barnet var, ifølge Hamas, blevet dræbt i et israelsk luftangreb. Hvordan ved vi at dette ikke er rigtigt? Hamas påstår at barnet blev dræbt fredag morgen – men fredag morgen havde israelerne faktisk midlertidigt standset deres angreb for at der kunne indledes våbenhvileforhandlinger i Gaza med Egypten.

Forsvaret meddeler til gengæld, at et Hamas-missil der blev affyret mod Israel var faldet ned i Gaza fredag morgen. Nu siger eksperter fra Palestinian Centre for Human Rights, som besøgte området i lørdags, at eksplosionen der dræbte Mahmoud Sadallah faktisk kom fra en palæstinensisk raket. (kilde: Honest Reporting:

http://honestreporting.com/top-5-media-fails-the-media-war-hall-of-shame/2)

Hvor mange undskyldninger

tror du disse mainstream medier har givet for at have bragt denne ekstremt misvisende historie, samt det store antal "Pallywood" film og billeder, som opsættes og sluges råt hver dag af de sultne journalister der bare venter på et ‘godt billede – også nyhedsredaktioner i Danmark’?

Mens vi med sorg ser dødstallet stige i Gaza, er det værd at huske citatet fra et af Gazas palamentsmedlemmer, Fathi Muhammed, som pralede af at de brugte Gazas befolkning som menneskelige skjold:

"For det palæstinensiske folk, er døden blevet en industri, som kvinder har lært at mestre, og det samme har alle mennesker der bor i dette land. De gamle mestrer det, og det samme gør Mujahideen og børnene. Dette er grunden til at de har skabt de menneskelige skjold af kvinder, børn, gamle og Mujahideen, for at udfordre den zionistiske bombemaskine. Det er som om de siger til fjenden, at vi ønsker døden, som I ønsker livet".

(kilde: MEMRI TV –

https://www.youtube.com/watch?v=g0wJXf2nt4Y&feature=player_embedded)

Vidste du, at

Hamas nu også bruger journalister som menneskelige skjold? Mindst 22 udenlandske journalister er blevet forbudt at forlade Gaza. Ifølge Israels udenrigsministerium er der blandt de tilfangetagne journalister ni itailenere, en canadier, en sydkoreaner, en franskmand og seks japanere. Ydermere er to medlemmer af det tyrkiske Røde Halvmåne blevet nægtet udrejse fra Gaza. (kilde: Ministry of Foreign Affairs –

http://www.mfa.gov.il/MFA/About+the+Ministry/MFA+Spokesman/

2012/Hamas_detains_foreign_journalists_Gaza_Strip_17-Nov-2012.htm)

Vidste du, at

Hamas også lyver? Hamas påstod fredag at Israels Ben Gurion lufthavn har været lukket, og at det er lykkedes for Hamas at skyde et israelsk F16 fly ned over Tel Aviv, som nu er uden strøm. Hvornår vil medierne begynde at fatte, at alt hvad Hamas siger ikke er sandt? (kilde: Palestinian Media Watch –

http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=157&doc_id=7998)

Vidste du, at

Hamas har udsendt en ny film på YouTube, hvor der trues med brug af selvmordsbomber mod både israelske civile i busser og caféer, samt mod israelske soldater i etvhert landangreb mod Gaza? Dette er uden tvivl hvad der venter IDF hvis de indleder et landangreb. (kilde: Palestinian Media Watch –

http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=157&doc_id=7996)

Har du set, at

BBC journalist, Jon Donnison, er blevet taget i at udsende billeder fra Syrien og påstå at de er billeder fra Gaza? "BBC Watch" har en masse informationer omkring misvisende information fra BBC, i forhold til Israel, som er meget rystende.

Også i Danmark for eksempel bruger man ukritisk Fathi El-Abed som ekspert i DR, TV2 News, TV2, Radio P1 og Radio 24syv, selv om han netop har rost en mand på sin Facebook side, der hylder Hitler. (kilde: Honest Reporting –

http://honestreporting.com/top-5-media-fails-the-media-war-hall-of-shame/)

Vidste du, at

BBC’s "Any Questions" produktionsteam, via journalist Stephen Bedford, udvalgte følgende som deres indledende seerspørgsmål i dets diskussions program om Gazakrigen:

"På trods af den store støtte og nødhjælp fra udlandet, har Israel spektakulært fejlet i at komme godt ud af det med sine naboer. Fortjener Israel en fremtid?"

Hvordan kan BBC overhovedet tillade at stille et sådant spørgsmål? Israel, der har oplevet eksistentielle angreb fra den arabiske og muslimske verden i samtlige seks årtier det har eksisteret, og har været underlagt intensive raketangreb, missilangreb og angreb fra selvmordsbombere i mere end et årti, bliver spurgt om det overhovedet fortjener at eksistere. (kilde: BBC Watch –

http://bbcwatch.org/2012/11/18/bbcs-any-questions-has-been-at-it-again/)

Mener du, at

et hvilket som helst andet land i verden ville holde mad- og medicinforsyningsruten åben for folk der affyrer tusindvis af raketter afsted mod dets folk, og truer med at forvandle dem selv til menneskelige bomber for at dræbe soldater og civile?

19 Nov 2012

Læs også

Danmark kører sololøb i FN og kan spænde ben for fred i Mellemøsten

Det er Gaza, der angriber, alligevel bliver de gjort til ofre

Tørklæde eller livet

Tyrkiet drømmer om et nyt imperium

Israel slår tilbage: Palæstinensisk topterrorist dræbt

ADMIN: Denne artikel sobre artikel kommer fra den korte avis. stedet hvor du modsat mange andre medier, kan blive ordentlig informeret om Israel. bwr.

http://denkorteavis.dk/2012/her-er-de-rigtige-nyheder-fra-gaza-og-israel/

ADMIN: HVOR ER DET VELGØRENDE AT AT LÆSE EN SAND ARTIKEL OM ISRAEL,  SKREVET AF NOGEN DER IKKE ER OFRE FOR ALLE DE MEDIE-LØGNE DER OPTRÆDER I DE FLESTE MEDIER. LØGN ER OGSÅ AT FORTIE SANDHEDEN! OG FOR DET SKAL MAN STÅ TIL ANSVAR, OM IKKE ANDET, SÅ OVER FOR SIN SAMVITTIGHED, HVIS DER ELLERS ER NOGET TILBAGE….  

 

Print Friendly, PDF & Email